MÅNADENS BEHANDLING

På denna sida hittar Ni varje månad nya, spännande och underbara behandlingar till otroliga priser! 

Missa inte att titta in hit när Ni ändå besöker sidan.

24k Guld

ÅTERUPPLIVANDE OCH ÅTERMINERALISERANDE.

GOLD MASK är en ansiktsmask som hör till Skin Sensations-behandlingen. Denna mask är baserad på 24K guldpulver, mineraler och alg extrakt. En kombination av tillgångar som gör GOLD MASK till en unik mask. 24K guldpulvret ger en stärkande effekt på ansikte och nacke och gynnar de intensivt närande och vitaliserande effekterna från mineralerna. Marinalgerna ger GOLD MASK en intensiv fuktgivande verkan.

Den unika och exklusiva Algae Peel-off ansiktsmasken ger en behandling som gynnar genomträngning av de aktiva ingredienserna i masken och krämen till huden. Kan även användas på ögon och läppar och därför verkar den på områden som andra masker missar. Sänker temperaturen på din hud med upp till 6C, vilket har en dränerande verkan och minskar påsar och mörka ringar under ögonen samt stärker, tonar och lugnar huden.

Rengöring hudanalys mikrodermabrasion guldmask serum kräm 75 min pris 1195:-

Ord. Pris 1195kr – Nu 995kr

2020

20min Handmassage följt av 20min Fotmassage.
Massage med väldoftande krämer.

400kr

Intimblekning

Pris per behandling 2800kr inkl. efterbehandlingskräm

OBS! Du måste raka/vaxa dig 1 till 2 dagar INNAN behandlingen!

Behandlingen börjar alltid med en konsultation!

Efterbehandlingskräm ingår i priset.

Intimblekning har blivit på senare år mer och mer populärt. Det innebär att man bleker huden på områden där pigmentet ofta är något eller mycket mörkare än på övriga kroppen.​ Vi arbetar med kemisk blekning. Metoden används även vid utjämning av pigment och till att eliminera mörka prickar på huden.

Intimblekning är relativt nytt i Sverige. Det finns få salonger som utför detta. Innan du får genomföra en serie pigmentblekningar måste du svara på en del frågor om din medicinska bakgrund och ta del av viktig information. Endast de som inte löper risk för biverkningar får genomföra en blekning.

Ord. Pris 2800kr – Nu 2400kr

Stäng meny

[contact-form-7 id=”298″ title=”Contact form”]