Mina villkor

Eftersom din Bokning avser en tjänst vid en bestämd dag eller tidsperiod så gäller ej ångerrätten enligt Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler
(Du kan läsa om undantagen i lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, i kapitel 2, paragraf 1 och 11). Avbokning kan dock alltid ske inom avbokningsreglerna.

Avbokning av tjänst skall göras senast 24h innan bokad tid.
Avbokningar kan endast göras via bokningslänken.

Sen avbokning, sen ankomst, uteblivet besök debiteras med 70% av priset.

Genom att boka en tid hos oss godkänner du dessa vilkor och har på så sätt ingått ett avtal med oss.

Hej mina underbara kunder. Jag vill bara informera om mina avbokningsregler och varför jag har dom

AVBOKNINGSREGLER

Avbokning skall ske senast 24h innan den bokade tiden. Om du av någon anledning blir sjuk/missar eller glömmer bort din bokade tid, så kommer du att debiteras med 70% av det bokade behandlingspriset. Vid sjukdom krävs ett giltigt läkarintyg för att undslippa att faktureras.

VARFÖR?

När Du beställer en tid hos mig ingår vi ett avtal. Du förbinder dig att komma mig vid en i förväg överenskommen tid och köpa en behandling.

Jag förbinder mig att reservera denna tid för dig, med en arbetsplats och en hudterapeut som står till ditt förfogande, och inte sälja den till någon annan.

Därför kommer du att debiteras för den bokade tiden, om du missar att avboka den men bara till 70% av bokningsvärdet.

Avbokning kan endast ske via bokningslänken du tillhandahåller vid bokning.

Om du som kund uteblir från din bokade behandlingstid utan att höra av dig till mig blir det i regel alltför kort varsel för att kontakta en annan kund eller att en kund själv ska hinna boka denna tiden.

Detta innebär inkomstbortfall för mig. Det är alltså inte på något sätt personligt utan det handlar om att jag står med tom stol och blir utan lön.

Tack för visad hänsyn.

Stäng meny

[contact-form-7 id=”298″ title=”Contact form”]