Dermaplaning

Dermaplaning

Dermaplaning är en mekanisk peeling som oftast görs i kombination med kemisk peeling från Medik8. Behandlingen inleds med en skalpell- eller rakknivs peeling då döda hudceller försiktigt avlägsnas från hudytan och förbereder huden för den efterföljande AHA- eller Kemiska peelingen. Behandlingen stimulerar huden till nybildning vilket ger en smidig, rosig hud med ökad lyster. Behandlingen är säker, smärtfri och mycket effektiv.
3 behandlingar för ett fint resultat med 3 veckors mellanrum.

Behandlingsmöjligheter med Skalpell peeling

 • Åldrad hud
 • Uppfräschning
 • Pigmentförändringar
 • Livlös hud
 • Solskadad hud
 • Hudbristningar
 • Acne
 • Ärrbildningar
 • Rynkor
 • Förlust av elasticitet
 • Förlust av lyster
 • Hyperpigmentering
 • Akne
 • Hudförändringar

Efter behandling börjar det komma ny hud vilket resulterar i en lätt rosig och fräsch lyster i huden. Skydd mot solen efter behandling är mycket viktigt. Man kan gå direkt till arbetet efter behandlingen och resultatet syns efter 1-2 veckor beroende på peeling och hudtyp.

Behandling
Behandlingen startar med en djuprengöring. Därefter skrapar vi försiktigt bort döda hudceller från ansiktet med en skalpell. Efter borttagning av hudceller appliceras en syrapeeling under några minuter. Den går ner i det undre hudlagret och ökar cirkulationen och nybildande av hudceller. Behandlingen avslutas med en ansiktsmask som mjukar upp huden och sätter fart på kollagenproduktionen.
Dermaplaning passar alla hudtyper/åldrar och kan göras året runt. Man bör dock vara noga med att använda hög solskyddsfaktor i ansiktet efteråt (spf 20-50).

Lämna ett svar

Stäng meny

[contact-form-7 id=”298″ title=”Contact form”]